Het nieuwbouwproject

In Garstlanden worden acht prachtige tweekappers en zes rijwoningen gebouwd. Deze woningen zijn niet alleen stijlvol en modern, maar staan ook garant voor duurzaamheid. Ze vormen een perfecte match met het groene karakter van de omgeving, zodat je met trots kunt genieten van je nieuwe thuis. En nog een groot voordeel: je heeft geen medebouwer nodig.

Stijlvol wonen in het mooie Gramsbergen

Op een prachtige locatie, direct aan de Vecht en precies tussen Coevorden en Hardenberg, ligt het sfeervolle stadje Gramsbergen. Een stad met karakter, waar Noaberschap voorop staat en dat mede daardoor al vanaf de dertiende eeuw een fijne woonplek biedt aan menig Gramsberger.

Niet alleen het gezellige centrum met de leuke winkels en restaurants maakt dat Gramsbergen een fijne plek is om te wonen, ook de groene omgeving en de centrale ligging van de stad dragen hier aan bij. Daarnaast beschikt Gramsbergen over alle nodige voorzieningen, zoals scholen, een bibliotheek, treinstation en een sportpark met uiteenlopende verenigingen. Ideaal dus voor (jonge) gezinnen. Kortom: een bijzondere plek om te wonen.

Terug