Garstlanden

Komt u wonen in de nieuwste wijk van Gramsbergen?


Het nieuwbouwproject

Kom wonen in de nieuwste wijk van het pittoreske Gramsbergen, Garstlanden! U heeft nu de kans om van één van deze mooie royale twee-onder-een-kapwoningen uw thuis te maken. Iedere tweekapper is uniek door de onderscheidende gevelelementen én nog een groot voordeel: u heeft geen medebouwer nodig.

Stijlvol wonen in het mooie Gramsbergen

Op een prachtige locatie, direct aan de Vecht en precies tussen Coevorden en Hardenberg, ligt het sfeervolle stadje Gramsbergen. Een stad met karakter, waar Noaberschap voorop staat en dat mede daardoor al vanaf de dertiende eeuw een fijne woonplek biedt aan menig Gramsberger.

Niet alleen het gezellige centrum met de leuke winkels en restaurants maakt dat Gramsbergen een fijne plek is om te wonen, ook de groene omgeving en de centrale ligging van de stad dragen hier aan bij. Daarnaast beschikt Gramsbergen over alle nodige voorzieningen, zoals scholen, een bibliotheek, treinstation en een sportpark met uiteenlopende verenigingen. Ideaal dus voor (jonge) gezinnen. Kortom: een bijzondere plek om te wonen.

Terug